Ruokalista

Ainon ja Onnin ruokalista on tehty sydämellä, käyttäen lähituotettuja tuoreita raaka-aineita.

Tarjoilemme iltalistasta arkisin klo 17 sekä lauantaisin jo klo

14 alkaen.

1. Ainon ja Onnin burgeri 18,90€

Kullanruskeaksi paahdettu sämpylä, paksu pihvitomaatti, iso salaatinlehti, cheddar juustoviipale, 2kpl 120g naudanlihapihviä (kypsyys tilattaessa) maustettuna suolalla ja pippurilla. Lisäksi asiakas voi tilata kuudesta erilaisesta dippikastikkeesta mieluisensa, jolla saadaan makuhermoja hellivä kokemus. Annokseen kuuluu myös ketsuppi, kaksi suolakurkun viipaletta maalaisranskalaiset tai bataattiranskalaiset.

2. Pekonihampurilainen 15,90€

Kullanruskeaksi paahdettu sämpylä, paksu pihvitomaatin viipale, iso salaatinlehti, cheddar juustoviipale, rapeaksi paistettua pekonia, 120 gramman naudanlihapihvi (kypsyys tilattaessa) maustettuna suolalla ja pippurilla. Lisäksi asiakas voi tilata kuudesta erilaisesta dippikastikkeesta mieluisensa. Annokseen kuuluu myös ketsuppi, kaksi suolakurkun viipaletta maalaisranskalaiset tai bataattiranskalaiset.

3. Kasvishampurilainen 15,90€

Kullanruskeaksi paahdettua sämpylää, paksu pihvitomaatin viipale, iso salaatinlehti, cheddar juustoviipale, n. 120g härkäpavuista tehty pihvi, maustettuna suolalla ja pippurilla. Asiakas voi valita mieluisensa dipin kuudesta eri vaihtoehdosta. Annokseen kuuluu ketsuppi ja suolakurkun viipaleet ja lisukkeen voit valita maalaisranskalaisista tai bataattiranskalaisista.

4. Ainon ja Onnin grillattu lohi 16,90€

Grillattu kirjolohifilee merisuolalla maustettuna, paksulla Bearnaise-kastikkeella ja paistetuilla Pariisin perunoilla. Päälle siroteltu keitettyjä vihreitä herneitä.

5. Ainon ja Onnin pippuripihvi 19,90€

150 gramman naudan sisäfileepihvi suolalla ja pippurilla maustettuna, asiakkaan haluamalla kypsyydellä (raw, medium, well done). Paksua pippurikastiketta maustettuna viher- ja mustapippurilla. Lisäksi maalaisranskalaiset ja raikas coleslaw-salaatti.

6. Salaatti grillatulla lohifileellä. 13,90€

7. Salaatti pariloidulla kanafileellä. 13,90€

Salaateissa mukana aina tuoretta patonkia sekä levitettä.

Dippivaihtoehdot 1,50€ / dippi

– paholaisenhillo, aioli, chilipaprika, aurajuusto, bbq, kurkkumajoneesi

Ainon ja Onnin herkulliset jälkiruoat

1. Pannukakkua kermavaahdolla, mansikkahillolla ja jäätelöllä 8,00€

Päällä tomusokeria ja tuoreita mansikoita.

2. Vohveli, jonka päällä kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Päällä tomusokeria ja tuoreita mansikoita ja mustikoita. 8,00€ 

3. Mansikkamargarita 10,00€

4. Ananas daiquiri 10,00€